Vardagslydnad

 

Vardagslydnadskurs känns som en naturlig kurs att gå tex efter en valpkurs. I denna kurs fortsätter vi att ha roligt tillsammans. Vi jobbar vidare med kontaktövningar, börjar träna stadga i sitt/ligg m.m. Kursen riktar sig till hundägare och hund som önskar bättre samarbete i vardagen. 

Vissa hundar kan under perioder av livet vara hoppiga (tex när de är mycket glada), därför går vi i denna kurs igenom ett alternativ till hoppandet. 

Hundens Tasseria tror starkt på den senaste forskningen om att belöningsbaserad träning är den mest fördelaktiga, därför är det just den filosofin som används här! 

6 kurstillfällen

Datum: 

Pris: 1800 kr

Kursanmälan skickas till: Hundens_Tasseria@hotmail.com eller 0733-405296
 
Vid kursanmälan ange:
kursens namn,
hundens namn, ålder, ras/raser,
ditt namn, samt ditt telefonnummer.
 

Kursomdöme:

"Tydliga instruktioner", "du ser till varje hund och hundägarens behov, justerar övningar vid behov osv" "fokus på relationen mellan hund och människa" "vi har fått bra tips" "att övningarna ökar kontakten ännu mer med hunden"

"Vi rekommenderar kursen för det är bra både för vovve, människa och själ att komma hit och träna på belöningsbaserad träning. Efter kurs hos dig märks att relationen mellan oss och vovven blivit bättre"

"Kan definitivt rekommendera denna kurs"

" Det har varit bra och användbara övningar, som har föregåtts av mycket tydliga instruktioner. samvaro och fikapauserna har också varit bra och viktiga. Hög trevlighetsfaktor!" "Det bästa jag gjort än så länge"

"Du är tydlig, snäll och du vet hur hundar ska hanteras på bästa sätt" 

"Du är en fantastisk hundtränare och det är svårt att hitta ett ställe bättre än detta"

"Lagom stor grupp"

 

 
 
 

 

Kontakt

Hundens Tasseria Eva-Lena Svensson
Hästhagen Skälvum
533 95 Götene
0733-405296 Hundens_Tasseria@hotmail.com